Kantine og kjøkkenløsninger

Faginnredning leverer komplette kjøkkenløsninger – spesialtilpasset kundens behov og byggets krav. Vi er en solid samarbeidspartner for byggherre, bedrifter eller aktører innenfor storhusholdning. Vi er autorisert leverandør av Corian og er en fullskala hvitevareforhandler.

Hva leverer vi

Buffet- og brettbaneløsninger

Med fin flyt

For at serveringen skal fungere, må det være fin flyt i bevegelsene rundt buffeten. Vi har utviklet et eget konsept for buffet- og brettbaneløsninger. Avtagbare fronter gir enkel tilgang til de tekniske løsningene som ligger skjult i innredningen.

Lounge og sittegrupper

Trivelige områder

Trivelige myldreområder der kolleger møtes er med på å løfte arbeidshverdagen. Faginnredning utformer innredningen i harmoni med interiøret. Behagelige sittegrupper i runde eller rette former, høye bord for en kjapp kaffe – innredningen skal innby til bevegelse og komfort.

Kantineløsninger

Praktiske løsninger

Faginnredning sørger for en praktisk kantineinnredning, som også ivaretar de kjøletekniske løsningene. Vi har utviklet et eget konsept for buffet- og brettbaneløsninger. Avtagbare fronter gir enkel tilgang til de tekniske løsningene som ligger skjult i innredningen.

Messekjøkken

Som er transportable og kompakte

Faginnredning har utformet en unik løsning rettet mot matvareprodusenter og andre som presenterer varer på messer. Vi leverer et kjøkken som enkelt kan fraktes, monteres og demonteres. Messekjøkkenet er komplett og kompakt, med alle funksjoner tilpasset kundens behov.

Miljøstasjoner

Fleksible sorteringsløsninger

Miljøvennlige sorteringsløsninger blir stadig viktigere i moderne næringsbygg. Disse skal tåle slitasje, være enkle å renholde – og gjøre resirkulering til en naturlig aktivitet. Faginnredning tilpasser miljøstasjonen etter byggets størrelse og behov.

Spesialtilpassede kjøkkenløsninger

Vi leverer komplette kjøkkenløsninger – utformet i harmoni med resten av bygget. Kjøkkenløsningen utføres i solid kvalitet, tilpasset kundens behov. Faginnredning tilbyr et stort utvalg av benkeplater, håndtak, vask- og blandebatteri og hvitevarer.

Storkjøkken

Av robust kvalitet

Faginnredning leverer robust innredning for storkjøkken, som også ivaretar de kjøletekniske løsningene. Vi har utviklet et eget konsept for buffet- og brettbaneløsninger. Avtagbare fronter gir enkel tilgang til de tekniske løsningene som ligger skjult i innredningen.

Kjøkken og kaffebarer

Skap godt arbeidsmiljø

En stor og betjent kaféløsning, frittstående kaffestasjoner i lekker design – eller kanskje et praktisk tekjøkken? Mulighetene er mange for å skape et godt miljø på arbeidsplassen. Faginnredning kan utforme moderne spesialinnredning etter arkitektens ønske.