Næringsbygg

Faginnredning utformer spesialtilpasset fast inventar til næringsbygg. Vi følger kunden hele veien fra prosjektering til montering, og sikrer høy kvalitet i solid utførelse. Gjennom tett dialog med byggherre og arkitekt møter vi alle behov. Faginnredning er i nærheten gjennom hele prosessen og kan justere, supplere og endre underveis.

Hva leverer vi

Akkustiske veggelementer

Absorberer lyden

Både form og funksjon ivaretas når vi innreder konsertscener, foajeer og auditorier. Fra ferdige elementer til perforerte veggplater i mønster fra arkitekt – Faginnredning leverer et vakkert møbel som demper akustikken i rommet.

Auditorieinnredning

Komfort skaper konsentrasjon

Med god komfort er det enklere å konsentrere seg i en arbeidssituasjon. Vi leverer spesialtilpassede auditoriebord, komplett med benker og stoler. Akustiske vegger gir en behagelig opplevelse av rommet.

Lounge og sittegrupper

Trivelige områder

Trivelige myldreområder der kolleger møtes er med på å løfte arbeidshverdagen. Faginnredning utformer innredningen i harmoni med interiøret. Behagelige sittegrupper i runde eller rette former, høye bord for en kjapp kaffe – innredningen skal innby til bevegelse og komfort.

Kjøkken og kaffebarer

Skap godt arbeidsmiljø

En stor og betjent kaféløsning, frittstående kaffestasjoner i lekker design – eller kanskje et praktisk tekjøkken? Mulighetene er mange for å skape et godt miljø på arbeidsplassen. Faginnredning kan utforme moderne spesialinnredning etter arkitektens ønske.

Miljøstasjoner

Fleksible sorteringsløsninger

Miljøvennlige sorteringsløsninger blir stadig viktigere i moderne næringsbygg. Disse skal tåle slitasje, være enkle å renholde – og gjøre resirkulering til en naturlig aktivitet. Faginnredning tilpasser miljøstasjonen etter byggets størrelse og behov.

Møteromsløsninger

Spesialtilpasset fleksibilitet

Telefonkonferanser, videomøter og lange forhandlinger: Et moderne møterom krever smarte løsninger. Møtebord med el-punkt, AV-vegger og skap som skjuler elektrisk utstyr – Faginnredning sørger for et funksjonelt rom som ikke forstyrrer arbeidet.

Resepsjonsløsninger

Et førsteinntrykk som varer

Faginnredning kan levere ambisiøse løsninger i unik utførelse, samtidig som vi ivaretar de ansattes praktiske behov. Her er det rom for å integrere spesialtilpasset belysning og andre effekter.

Skap- og benkeløsninger

Skjulte løsninger

Gode løsninger for oppbevaring skal knapt merkes. Faginnredning tilpasser skap for alle rom og til alle vinkler, fra åpne landskap til små nisjer. Spesialdesignede sittegrupper kan leveres i ulike materialer – med form og farge etter ønske.

Styreromsløsninger

Der beslutninger tas

Styrerommet deler mange av de samme egenskapene som møterommet. Funksjonalitet står i fokus, samtidig som rommet skal være behagelig å oppholde seg i. Innredningen skal harmonere med interiøret, og Faginnredning sørger for smarte løsninger – i en eksklusiv utførelse.

Utførte prosjekter

KLP

Prosjekt: Resepsjonsløsning

Sparebanken Vest

Prosjekt: Spesialbygget innredning

Arkitekt: Arkitektgruppen Cubus

Equinor

Prosjekt: Resepsjonsløsning