Sykehus og helse

Vi leverer funksjonelle og varige løsninger for sykehus og helseinstitusjoner. Innredningen skal tåle høy slitasje, være sikker i bruk og enkel å renholde. Samtidig skal innredningen møte mennesker som har særlige behov for å bli tatt vare på. Faginnredning bidrar til å utforme hyggelige møterom og pasientmottak.

Hva leverer vi

Fenderløsning for korridorer

Sykehusvegger er stadig utsatt for slitasje fra senger og annet utstyr. Faginnredning har utviklet en unik løsning som kombinerer godt design med brukervennlighet. Slette plater på veggen med ekstruderte aluminiumsprofiler er enkle å holde rene og kan lett byttes ut.

Laboratorieinnredning

Enkelt vedlikehold

I laboratoriet stilles det store krav til sikkerhet og slitasje. Vi spesialtilpasser innredningen etter funksjon, fra avfallsluker i benk til kjemikalieresistente overflater. Faginnredning leverer glatte og rene flater i Corian.

Medisinhyller og medisinskap

Smarte løsninger

Stødige skap og smart hylleinnredning gjør arbeidshverdagen mer funksjonell for de ansatte. Faginnredning leverer ulike løsninger i stål, med skråstilte hyller og gjennomsiktig forkantlist. Skapene er enkle å henge opp og enkle å flytte på etter behov.

Resepsjonsløsninger

Ditt førsteinntrykk

Resepsjonen må være funksjonell, tåle slitasje og virke imøtekommende. Her møtes helsepersonell og mennesker for første gang. Faginnredning leverer løsninger både for en tradisjonell og åpen møteresepsjon, og for en lukket resepsjon med glassdør og skyveluker.

Skapinnredning

Skjult oppbevaring

Gode løsninger for oppbevaring bidrar til en ryddig arbeidshverdag. Fra lager og kjøkken til de ansattes garderobe – Faginnredning spesialtilpasser skap for hele bygget. Disse har høy slitasjestyrke og varig kvalitet.

Utførte prosjekter

Kjeveortoped Bjørnar Hillestad
XFORM AS

Prosjekt: Kjeveortopedisk klinikk, Ullsentralen Førde

Interiørarkitekt: Sol Design

Helse Bergen

Prosjekt: Fenderløsninger for Bergen Legevakt, Solheimsviken.

Interiørarkitekt: OG Arkitekter, Oddalug Hoggen og Ørjan Djønne

Foto: Hanne Cathrin Olsen /Allkopi