Butikkinnredning

Unike shoppingopplevelser og helhetlige konsept

Faginnredning innreder for å gi kunden en unik shoppingopplevelse. Vi utformer et helhetlig konsept som hever merkevaren gjennom spennende design i et mylder av materialer. Butikkinnredningen tar hensyn til både kundene og de ansatte. Tekniske løsninger integreres i innredningen, og gjør arbeidshverdagen enklere.

Behagelig belysning, funksjonelle prøverom og stilrene møbler – Faginnredning utformer konseptet fra inngangsdøren til kassen. Omgivelsene i butikken påvirker kjøpsprosessen. En spesialtilpasset innredning hever merkevaren og skiller virksomheten din fra konkurrentene.

Hva leverer vi

Shop-in-shop løsning

En butikkløsning kan på permanent eller midlertidig basis romme en egen «butikk i butikken», som profilerer en egen merkevare. En kaffebar i en bokhandel eller en kampanje for et nytt produkt – Faginnredning ivaretar de ulike konseptenes egenart med spesialtilpasset innredning og design.

Lounge og sittegrupper

Trivelige myldreområder løfter opplevelsen kunden får av butikken din. Behagelige sittegrupper i runde eller rette former, høye bord for en kjapp kaffe – innredningen skal innby til bevegelse og komfort.

Kasseløsninger/disk

Butikkdisken skal være innbydende for kunden og gjøre jobben enklere for de ansatte. Faginnregning bidrar til at form, farge og materiale harmonerer med butikkonseptet. Vi sørger for at tekniske løsninger integreres og skjules i innredningen, samtidig som de er enkle å vedlikeholde.

Utførte prosjekter

Kaibosh

Prosjekt: Butikkinnredning og Shop-in-shop konsept

Interiørarkitekt: Ørjan Djønne