Om oss

Faginnredning utformer spesialinnredning for næringsbygg og privatkunder. Vi innreder hverdagen med varige løsninger i vestnorsk kvalitet. Faginnredning er en solid samarbeidspartner for arkitekter, entreprenører og privatkunder.

Våre ansatte innehar høy fagkunnskap, og vi er en bærekraftig produksjon. Fra prosjektering til montering – vi har stor kapasitet og effektive prosesser. Faginnredning leverer kortreist kvalitetsinnredning til vårt hovedmarked i Hordaland.

Sertifiseringer og godkjenninger

Faginnredning er godkjent lærebedrift, medlem av StartBANK og den eneste autoriserte Corian-produsenten i fylket.

Hms, miljø og bærekraft

Faginnredning tar sikte på å være en grønn bedrift i alle ledd. Fra gjenvinnbare materialer og produksjon til oppvarming av lokaler, håndtering av avfall og logistikk – vi skal være bærekraftige. Faginnredning skal være en trygg arbeidsplass. Vi har solide rutiner for HMS og jobber for at alle ansatte skal trives på arbeidsplassen.

Tall og historikk

Faginnredning har røtter i Os kommune og historien strekker seg helt tilbake til 1800-tallet. Bedriften flyttet til Rolvsvåg i Samnanger kommune i 1987. Da het bedriften Hægland Interiørfabrikk. I 2007 skiftet bedriften navn til Faginnredning og i 2012 skiftet fabrikken eier. I dag er Faginnredning en etablert leverandør av kortreist kvalitetsinnredning.

Faginnredning har 30 ansatte. Vi omsetter for ca 40 millioner kroner. Fabrikklokalene måler 3000 kvadratmeter. Fabrikken er lokalisert 45 minutter fra Bergen, i Samnanger kommune.

Våre ansatte

Fabrikk

Ørjan Storum

Fabrikksjef

orjan@faginnredning.no
+47 992 50 498

Rolf-Magne Grotle

Prosjektleder

rolf-magne@faginnredning.no
+47 482 72 333

Heidi Grethe Kristiansen

Prosjektleder

heidi@faginnredning.no
+47 465 45 465

Christiane J. Kristiansen

Prosjektleder

christiane@faginnredning.no
+47 413 57 513

Avdeling Trondheim

Hans Marius Liabø

Prosjektleder

hans.marius@faginnredning.no
+47 908 94 392