Café, bar & restaurant

Skal du innrede et mindre bakeri, en travel café, en bar på hjørnet, eller en større restaurant – Vi produserer innredning spesialtilpasset kundens behov og byggets krav.

Hva leverer vi

Hvor veier møtes

Baren på en nattklubb eller i en restaurant er veldig ofte samlingspunktet i lokalet – Den skal by på estetikk, og den skal være funksjonell for både bartender og kunde. Vi produserer enkle standardkonstruksjoner i tre og laminat, sømløse finisher i corian, eller røff look i stål og stein – Begrensningen ligger ikke hos oss.

Trivsel i fokus

Vi produserer tekjøkken for mindre kontormiljøer, frittstående kaffestasjoner, eller kaffebarer tilpasset bemannede kaféløsninger.

Flyt i hverdagen

For at kantinen skal oppnå flyt og effektivitet i serveringen må serveringslinjen og buffetene være strategisk bygget opp, enten de er betjent eller selvbetjent. Vi leverer komplett innredning, hvor både de praktiske og tekniske løsningene blir ivaretatt – Vi har utviklet et eget konsept for buffet og brettbane-løsninger, med avtagbare fronter som gir enkel tilgang til de tekniske føringene som ligger skjult i innredningen.

Rom for de gode samtalene

Sofa, sittehuler og sittegrupper i alle tenkelige former og fasonger, både frittstående og i nisje – Vi leverer komplette løsninger med puter, og om ønskelig tilrettelagt for effekter som lys og lyd.

Trygg oppbevaring

Vi produserer og leverer garderobeskap i ulike størrelser og utførelser til personale og publikum. Med eller uten dør, med eller uten lås, med eller uten sittebenk – Stål, laminat, eller en kombinasjon av dette. Store og varierte muligheter til trygg oppbevaring av personlige eiendeler.

Oppbevaring for alle

Skap, hyller, skjenker og reoler – Enten ren oppbevaring for orden i hverdagen, eller en god løsning for å holde styr på estetikken? Vi leverer skap i ønsket størrelse, farge og fasong – Frittstående, i nisje eller på vegg. Vi tilpasser skapvegger etter annen innredning eller vi kan produsere et multifunksjonelt møbel. Lagring i samme møbel som en benk eller en lesehule i en bokhylle – Mulighetene er uendelig.