Det private hjem

Vi utformer spesialtilpasset innredning til kjøkken, bad og garderobe. Vi produserer stødige skap som utnytter rommet maksimalt, med smarte detaljer som gjør hverdagen enklere. Spesialinnredning lønner seg med tiden. Innredningen utformes i harmoni med resten av bygget/hjemmet, og der er ingen begrensninger på størrelse, overflater eller utførelse.

Vi tilpasser ditt kjøkken til dine ønsker

Familiens samlingspunkt

Hjemmets hjerte er så mye mer enn et praktisk rom med funksjonelle løsninger, det er her alle i familien ofte samles. Hos oss så kan du utforme kjøkkenet ditt akkurat slik du vil ha det uten begrensinger – Skreddersydd for ditt behov og dine rammer. Vi er også en fullskala hvitevareforhandler – Så hos oss får du et komplett kjøkken, ferdig montert om du ønsker.

Løsninger for alle

Vi utformer kjøkken for alle behov – Komplette og kompakte messekjøkken som enkelt kan fraktes, monteres og demonteres. Minikjøkken med alle fasiliteter komprimert til det minimale av størrelse. Ergonomiske kjøkkenløsninger for eldre og funksjonshemmede, eller hvor kjøkkenet skal benyttes av flere brukere med ulike forutsetninger.

Der dagen starter

Nytt bad eller bare renovering – Vi produserer baderomsinnredning tilpasset dine behov.

Praktisk klesvask

Nytt vaskerom eller bare renovering – Vi produserer baderomsinnredning tilpasset dine behov.

Et førsteinntrykk som varer

Garderobeskap, benk, stumtjener, speil, hattehylle, skoskap, kommode – Vi hjelper deg å finne løsningen som passer ditt behov og ditt hjem.

Oppbevaring for alle

Skap, hyller, skjenker og reoler – Enten ren oppbevaring for orden i hverdagen, eller en god løsning for å holde styr på estetikken? Vi leverer skap i ønsket størrelse, farge og fasong – Frittstående, i nisje eller på vegg. Vi tilpasser skapvegger etter annen innredning eller vi kan produsere et multifunksjonelt møbel. Lagring i samme møbel som en benk eller en lesehule i en bokhylle – Mulighetene er uendelig.