Hotell, bar og restaurant

Vi oppfyller arkitektens ønsker, og ivaretar gjestens behov

Vi leverer spesialinnredning som harmonerer med byggets helhetlige konsept. Vi har bred erfaring med å innrede rom der mennesker sover, spiser og møtes. Kapasiteten vår kommer kunden til gode i prosjekter som har kortere frister.

Hva leverer vi

Bar- og restaurantløsninger

For at serveringen skal fungere, må det være fin flyt i bevegelsene rundt buffeten. Faginnredning leverer løsninger som sikrer gjestenes komfort og som gjør arbeidet enkelt for de ansatte. Et bredt utvalg av materialer sikrer et helhetlig interiør.

Kaffebarløsninger

Her møtes gjestene for å slappe av, drikke kaffe og kanskje spise noe kjapt. Faginnredning utformer moderne løsninger som står i stil med resten av rommet. Slitesterke materialer gir kvalitet som varer, og overflater som er enkle å vedlikeholde.

Plassbygde sittegrupper

Trivelige myldreområder løfter opplevelsen gjesten får av virksomheten din. Behagelige sittegrupper i runde eller rette former, høye bord for en kjapp kaffe – innredningen skal innby til bevegelse og komfort.

Resepsjonsløsninger

Gi gjesten et førsteinntrykk som varer! Faginnredning kan levere ambisiøse løsninger i unik utførelse, samtidig som vi ivaretar de ansattes praktiske behov. Her er det rom for å integrere spesialtilpasset belysning og andre effekter.

Utførte prosjekter

Grand Hotel Terminus

Prosjekt: Bar- og restaurantinnredning