Kjøkken

Stor småbarnsfamilie eller singel hobbykokk?

Faginnredning utformer spesialtilpasset kjøkkeninnredning etter dine behov. Hos oss får du det du vil ha – fra stødige skap som utnytter rommet maksimalt, til de smarte detaljene som gjør hverdagen enklere for deg. Spesialinnredning lønner seg med tiden. Kjøkkenet utformes i harmoni med resten av hjemmet, og der er ingen begrensninger på størrelse, overflater eller utførelse. Faginnredning er en fullskala hvitevareforhandler og sørger for sømløs integrering av disse i kjøkkenet ditt.

Vi kommer hjem til kundene og tar mål av rommet dersom de ønsker det. Innredningen utformes, leveres og monteres – i tett dialog med kunden.

Vi tilpasser ditt kjøkken til dine ønsker

Tilpasset benkeplate

Hver kjøkkenmodell kan tilpasses med benkeplater i et bredt utvalg av materialer og farger. Vi kan levere ekslusiv corian, stein og komposittmaterialer, heltrebenkeplater i ulike tresorter og forskjellinge laminerte plater. Du kan finne akkurat det uttrykket du vil ha.

Håndtak som kler innredningen

Vi fører et stort utvalg av håndtak. Hver kjøkkenmodell kan tilpasses med håndtak som kler innredningen. Mye av utvalget kan sees på Nibu.no

Vasker og blandebatteri i riktig stil

Velg blant et stort utvalg av vasker og blandebatteri, som står i stil med innredningen. Mye av utvalget kan sees på Nibu.no

Integrerte hvitevarer

Vi forhandler kjente merkevarer til gode priser, og sørger for sømløs integrering av hvitevarene.

Fra rådgivning til montering

Faginnredning gir deg råd om hvilke løsninger som passer din bruk, og kan vise til referanser på tidligere utførte arbeider. Ingen spørsmål er for små og ingen ønsker for store. Vi kommer hjem til deg og tar mål av rommet dersom du ønsker det. Innredningen utformes, leveres og monteres med hvitevarer – i tett dialog med deg.

Våre kjøkkenmodeller

Du får modellen du liker i den fargen eller det treslaget du ønsker deg.

Nostalgi

Vakkert og varig

Nostalgi leveres med profilert avrunding, med bue i øverste kant og profilert speil. Utføres i eik, bjørk, kirsebær, furu, beiset eller malt.

Stil

Solid og stilrent

Stil leveres med rette profiler og glatt speil. Utføres i eik, bjørk, kirsebær, beiset eller malt.

Trend

Flott og funksjonelt

Trend leveres med profilert avrunding mot et profilert speil. Utføres i eik, bjørk, kirsebær, beiset eller malt.

Funkis

Minimalistisk og moderne

Funkis leveres med glatte dører og rettkant. Utføres i eik, bjørk, kirsebær, valnøtt, beiset, malt, malt høyglans eller laminat.

Fasett

Rent og pent

Fasett leveres med glatte dører med skrå avslutning mot ytterkant. Utføres i eik, bjørk, kirsebær, beiset, malt eller malt høyglans.

Tradisjon

Eksklusivt og ærverdig

Tradisjon leveres med profilert avrunding mot et profilert speil, med flotte detaljer. Utføres i eik, bjørk, kirsebær, beiset eller malt.